Werken in een promotieteam

Hou jij van hard werken, veel geld verdienen, gezelligheid, werken wanneer jij wilt? En wil jij het gezicht zijn van Veronica Magazine? Dan ben jij de ideale kandidaat voor het Veronica promotie en salesteam.

Jij bent baas over jouw eigen rooster en kunt op ieder gewenst moment aan het werk. Hierdoor is het de perfecte studie gerelateerde (bij)baan. Met een enthousiast team van collega-studenten werk je samen voor HET Promotie en Salesteam van Veronica Magazine en je krijgt er ook nog eens goed voor betaald. Dat is nog eens leuk bijverdienen!

Veronica Magazine PromotieteamWerken in een promotieteam

Als Promotor bij Veronica Magazine ben je actief aan het werk om nieuwe abonnees te werven, binden en te boeien. Je levert samen met je nieuwe collega’s een grote bijdrage aan het succes van dit fantastische A-Merk! Jouw toekomstige collega’s verwelkomen je graag. Veronica Magazine wordt gedraaid vanuit Hot Networkz, een groot toonaangevend full service marketingbureau dat promotors inzet voor veel mooie bedrijven en landelijke A-merken.

Wat promotors vinden van werken bij het Veronica promotieteam? “De ideale bijbaan tijdens je studie. Leerzaam, gezellig en een uitstekend salaris. Bovendien zijn er heel veel doorgroeimogelijkheden, dus genoeg kansen om jezelf te bewijzen.” Sluit je aan bij het Veronica Magazine team en word onderdeel van ons succes!

Vereisten

Op dit moment zijn we in de steden: Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Tilburg en Utrecht op zoek naar toppers die ons team komen versterken.  Woon jij in één van deze steden of op maximaal 45 minuten reistijd? Ben jij net zo leergierig, gedreven en veelzijdig als jouw toekomstige collega’s? Heb je verder vaak het laatste woord en vind jij het leuk om met mensen in contact te staan? Wij leren je al het overige.

Wat bieden wij?

  • Flexibele studie gerelateerde  (bij)baan
  • Uitstekend salaris
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Top sfeer

Reageer nu direct op deze vacature en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Want wie het eerst komt……