Werken bij Bilderberg

Bij Bilderberg hebben we een hele duidelijke missie; wij willen het beste hotelmerk van Nederland worden op het gebied van vergaderen en weekendjes weg. En we zijn hard op weg om dat te bereiken!

Nu willen andere hotelketens natuurlijk ook de beste zijn. De manier waarop wij ons echter onderscheiden zijn de fantastische locaties van Bilderberg hotels en de gepassioneerde medewerkers.

De Randstad, Friesland, de Veluwe, Zuid-Limburg. Conferentielocaties weg van drukte en files of in het hart van de stad. Bilderberg hotels staan op de mooiste plekken van Nederland. Geen enkel hotel is hetzelfde, wel zijn ze allemaal van superieure kwaliteit. Kasteel of landgoed, grand hotel of stadshotel.

Het echte verschil tussen hotels zijn echter de mensen die er werken. De begroeting, de omgang, de service, de lach, de herkenning, het afscheid, de passie. Een gast herinnert zich nooit het bed in de kamer maar wel de medewerker die hem bij naam noemde om hem welkom terug te heten in het hotel! Bij Bilderberg werken 1.300 toegewijde mensen die dag in dag uit bezig zijn om onze gasten een fantastische ervaring te bieden.