Goossens wonen en slapen

Verspreid over Nederland heeft Goossens 12 verkoopfilialen. In deze filialen staat klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Als verkoopmedewerker ben je erop gericht de klanten te voorzien van een deskundig en professioneel advies en een goede service.

Naast de verkoopteams zijn er in ieder filiaal  medewerkers aanwezig die de administratie verzorgen en zijn er weekendkrachten actief die ondersteunende taken verrichten. Nieuwe medewerkers worden intensief opgeleid en begeleid, zowel individueel als groepsgewijs. Ook is er de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot afdelingshoofd of filiaalmanager en (mede) verantwoordelijk te worden over het resultaat van een filiaal.

Goossens biedt

Een uitdagende en leerzame job voor studenten en werkenden die in het weekend graag willen bijverdienen! Een klantgerichte, commerciële functie binnen een jonge, dynamische organisatie. Door middel van onze uitgebreide verkoop- en producttraining en uitstekende begeleiding word je in staat gesteld klanten op een juiste manier te adviseren. Er zijn zowel mogelijkheden in onze woonspeciaalzaak als in onze slaapspeciaalzaak.
Dit alles tegen interessante primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Locaties

Deze vacatures staan open voor de volgende locaties:

  • Amsterdam
  • Peer
  • Rotterdam
  • Utrecht

Goossens vraagt

Commerciële, resultaatgerichte instelling.
Gebrek aan ervaring hoeft geen belemmering te zijn om te reageren!
Je bent representatief en hebt goede contactuele en commerciële eigenschappen.
Je bent bereid om op zaterdagen en zon- en feestdagen te werken.

Stage

Goossens heeft momenteel meerdere stage plaatsten in diverse filialen beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie.