Website klanten aanbrengen

Wil jij eenvoudig en volledig in jouw eigen tijd een leuke som geld verdienen? Dit bedrijf is altijd op zoek naar klanten die behoefte hebben aan een (nieuwe) website of webshop. Voor iedere klant die jij aanbrengt betaald dit bedrijf jou dan ook graag een goede provisie. Dat is leuk bijverdienen!
Dus ken jij iemand die een website of webshop nodig heeft, meld je dan via deze link. Er wordt dan contact met je opgenomen en jouw gegevens worden geverifieerd.

Wie kunnen website klanten aanbrengen?

  • Iedereen die mensen/bedrijven kent die een (nieuwe) website of webshop nodig hebben
  • Goede freelance verkopers
  • Studenten
  • Gepensioneerden

Wat verdien je met het aanbrengen van website klanten?

Voor iedere klant die jijj aanlevert ontvang jij € 75,00 op het dat jouw kandidaat definitief de opdracht heeft bevestigd en heeft betaald. Dus ken jij mensen in jouw directe omgeving waarvan jij weet dat zij wellicht een website of webshop nodig hebben, sla dan nu je slag!
Of ben jij die top verkoper en zie je hierin een handige manier om leuk bij te verdienen, ga dan op pad om websites te verkopen aan winkeliers, schoonheidssalons, kapperszaken, sportverenigingen, startende ondernemers, etc, etc. Dan zeg ik reken uit je winst :-).

Is het betrouwbaar?

Het bedrijf waar je dit voor doet is volledig betrouwbaar en ingeschreven bij de KVK dus je hoeft op geen enkele manier bang te zijn dat jij jouw geld niet krijgt. Dus wil jij leuk bijverdienen, meld dan hier jouw klanten aan.

Website klanten aanbrengen