Laptop huren

Ik, als eeuwige student, kom altijd geld te kort. Aan het einde van de maand staat staat er altijd een dikke min voor mijn saldo. Hoeveel ik ook verdien, het is altijd op. Een maand geleden kapte mijn wasmachine ermee en ik kon dus geen nieuwe meer kopen. Nu ga ik wekelijks met een tas vol vieze sokken en onderbroeken naar mijn moeder die zo lief is om dit dan weer schoon en fris voor mij klaar te leggen. Maar ja, ideaal is het zeker niet. ‘k heb een lieve moeder hoor maar elke week die verplichte gezelligheid wordt me soms wat te veel.

Wasmachine huren…

Maar….. toen kwam ik SmartStudentDeals tegen. Je huurt hier voor een vast laag bedrag per maand wasmachine. Helemaal te gek dus. Ook is het mogelijk goedkoop de nieuwste elektronica te huren. En gaat er iets kapot? Dan repareert SmartStudentDeals dit kosteloos. Wat ook erg cool is, is dat elke bestelling gratis thuisbezorgd én aangesloten wordt. laptop huren

Een vast bedrag per maand

Je hoeft niet te sparen voor een nieuwe aankoop je betaalt gewoon een vast laag maandelijks bedrag. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe laptop nodig dan kan je gewoon die laptop huren? Of wil je met het hele studentenhuis een nieuwe koelkast huren? Dan deel je de kosten gewoon onderling. Je kunt zelfs een vaatwasser of droger huren.

Nou je begrijpt het al, wij hebben het inmiddels goed voor elkaar bij ons in huis. En wat vind je van onze geweldige nieuwe vuurkorf? Ik denk dat ik de eeuwige student blijf als ik dat al niet was.